Koffer kopen? Dit zijn de beste koffers van 2021

by Geoffrey

Ga je binnenkort op reis? Dan is het aan de start van 2021 de moeite waard om even stil te blijven staan bij de koffer waar je vanaf nu mee gaat reizen. Door de jaren heen zijn er op de markt tal van uitstekende koffers verschenen. De koffer waarvoor jij zal kiezen is echter ook afhankelijk van je persoonlijke voorkeur. Kies je bijvoorbeeld voor een harde of eerder voor een zachte koffer? En hoe groot moet deze dan precies zijn? Verder zijn er ook nog andere belangrijke aandachtspunten. Voor mensen die van plan zijn om naar de Verenigde Staten af te reizen kan bijvoorbeeld de aanwezigheid van een TSA-slot bijzonder handig zijn. Zelfs de wielen van de koffer zijn tegenwoordig een niet onbelangrijk aandachtspunt. Waar vroeger elke koffer over twee wielen beschikte is het zo dat er tegenwoordig de voorkeur wordt gegeven aan vier stuks die in alle richtingen kunnen draaien. Hoe dan ook, ben je van plan om een nieuwe koffer aan te kopen? Wij stellen op deze pagina alvast de beste koffers van 2021 aan je voor!

1.) American Tourister Bon Air Spinner

Eén van de meest complete koffers die op dit moment op de markt is terug te vinden is wellicht de American Tourister Bon Air Spinner. Het betreft hier volgens velen één van de meest solide koffers op de markt. Deze koffers kunnen dan ook best tegen een stootje. Dat is echter niet alles. Voor deze koffer geldt dat ze verkrijgbaar is in drie verschillende uitvoeringen. Zo is er een S, M en L-variant verkrijgbaar. De populairste variant van de drie blijkt de M-uitvoering te zijn. Deze is in de praktijk goed voor 15 kilogram aan bagage. Ben je dus met andere woorden van plan om een weekje vakantie te nemen? Dan zorgt de M-uitvoering er voor dat je dat kan doen met een niet al te grote koffer!

Voor de American Tourister Bon Air Spinner geldt dat ze kan worden aangekocht in verschillende kleuren. Niet alleen zwart exemplaar behoort tot de mogelijkheden, wat bovendien ook te denken van een uitvoering in het licht blauw? Ook tal van andere kleuren behoren tot de mogelijkheden waardoor ze aan ieders wens tegemoet kunnen komen. Een ander voordeel van deze koffer is terug te vinden in de aanwezigheid van het zogenaamde TSA-slot. Deze zorgt er voor dat je zorgeloos een reis naar de Verenigde Staten kan ondernemen. Mocht de Border Control bij aankomst in de Verenigde Staten even een kijkje willen nemen in je koffer, dan is het mogelijk om dat te doen zonder dat ze de koffer dienen open te breken. Tel daar ook nog eens de aanwezigheid van vier wielen bij op die 360 graden kunnen draaien en je mag concluderen dat deze koffer echt één van de beste is die er op de markt zijn terug te vinden.

2.) Samsonite S-Cure Spinner

Niet alleen het merk American Tourister staat er sinds jaar en dag om bekend uitstekende koffers op de markt te brengen. Dit geldt zeker ook voor het gerenommeerde merk Samsonite. Eén van de absolute toppers uit het aanbod van dit merk is de Samsonite S’Cure Spinner. Deze koffers zien er in de praktijk uitstekend uit en kenmerken zich door een uitermate solide bouw. Het solide aspect van deze koffers blijkt onder meer uit de aanwezigheid van een zogenaamde driepuntssluiting. Deze zorgt er voor dat er geen rits aanwezig is waardoor deze ook niet stuk kan gaan. Bij heel wat koffers is het zo dat de rits op een zeker ogenblik scheurt waardoor de inhoud zomaar tijdens een (vlieg)reis uit de koffer kan vallen. Bij een driepuntssluiting is dat eigenlijk niet het geval. Dit maakt deze koffer heel wat veiliger in gebruik in vergelijking met de meeste andere exemplaren die op de markt zijn terug te vinden.

De Samsonite S-Cure Spinner wordt omwille van haar uitstekende betrouwbaarheid in de praktijk vaak gebruikt voor reizen over lange afstand. Het hoeft dan ook zeker niet te verbazen dat heel wat reizigers ze ook inzetten voor reizen die worden gemaakt naar Amerika. Ook de aanwezigheid van een TSA-slot draagt daar uiteraard haar steentje in bij. Bovendien zal je kunnen vaststellen dat de Samsonite S-Cure Spinner ook altijd over een adreslabel op de achterkant beschikt en dat ze is voorzien van vier dubbele wielen. De speciale rubberen afdichting zorgt er bovendien voor dat de inhoud van de koffer altijd is beschermd tegen vocht en water. Deze reiskoffer beschikt tot slot over een capaciteit van 100 liter. Dit komt overeen met zo’n 23 kilogram.

3.) American Tourister Soundbox Spinner Expandable

Eén van de sinds jaar en dag absolute toppers op de markt van de koffers is de zogenaamde American Tourister Soundbox Spinner Expandable. Dit type koffer was één van de eerste hardschalige koffers waarbij er gebruik werd gemaakt van een uitbreidingsconcept. Wat betekent dit nu precies? Zeer eenvoudig. Deze koffer is voorzien van een ritssluiting waarmee je nog meer ruimte kan creëren. Uiteindelijk is het op deze manier mogelijk om in totaal tot zomaar even 25 kilogram aan bagage in de koffer te stoppen. Het merendeel van de koffers die over zo’n uitbreidingsconcept beschikken zijn zachte koffers. Veel mensen vinden een dergelijke koffer evenwel niet fijn omdat ze niet waterdicht zijn. Door te kiezen voor de American Tourister Soundbox Spinner Expandable beschik je over een harde, solide koffer die perfect kan worden uitgebreid. Op deze manier pak je in de meest optimale omstandigheden toch gewoon alle gewenste bagage mee op vakantie!

Niet alleen het gebruik van het sterke polypropyleen is een belangrijke troef van deze koffer. Dat geldt ook zeker voor het uitbreidingsconcept evenals de aanwezigheid van een heus TSA-slot. De aanwezigheid van dit slot zorgt er voor dat je bij een reis naar de Verenigde Staten nooit hoeft te vrezen voor een opengebroken koffer. Bovendien spreekt het voor zich dat deze koffer een optimaal gebruiksgemak weet te garanderen. Deze wordt mede gerealiseerd door:

  • Vier soepel rollende wielen;
  • Een trekstang die perfect verstelbaar is;
  • Twee handvatten;
  • Een afsluitbaar ritscompartiment;

Het spreekt tot slot voor zich dat deze uitstekende koffer verkrijgbaar is in diverse maten evenals in meerdere speelse kleuren. Zo kan deze koffer werkelijk voor iedereen het overwegen meer dan waard zijn.

4.) SuitSuit Fabulous Fifties Trolley

Eén van de meest gewilde koffers onder vrouwen is ongetwijfeld deze SuitSuit Fabulous Fifties Trolley. Het is in eerste instantie vooral de luxueuze uitstraling die daarvoor verantwoordelijk is. Er zijn dan ook maar weinig koffers op de markt terug te vinden die er zo goed uitzien als deze. Voor het aankopen van deze koffer kan er overigens altijd een keuze worden gemaakt uit verschillende zachte kleuren. De koffer zelf is vervaardigd uit het materiaal ABS/Polycarbonaat. Dit materiaal zorgt er voor dat je ook tijdens een vliegreis kan rekenen op een uitstekende bescherming van de inhoud van de koffer. Uiteraard mag ook bij deze koffer de aanwezigheid van een TSA-slot niet ontbreken. Het laatste wat je wil is dat je tijdens een reis naar de Verenigde Staten immers wordt geconfronteerd met een open gebroken koffer. Het aanwezige TSA-slot zorgt er voor dat de Border Control indien ze gewenst zeer eenvoudig kan openen.

Bij het produceren van de SuitSuit Fabulous Fifties Trolley is er natuurlijk niet alleen maar rekening gehouden met de uitstraling van de koffer. Daarnaast is het namelijk eveneens zo dat je kan rekenen op heel wat handige extra’s. Zo is er bijvoorbeeld de aanwezigheid van de vier wielen die in verschillende richtingen draaien. Ook de gekruiste inpakriemen evenals het tussenschot met rits zijn praktische toepassingen die er alleen maar voor zorgen dat deze koffer nog handiger is in gebruik. In totaal is deze koffer geschikt voor maar liefst 23 kilogram aan bagage. Dat is precies hoeveel bagage je bij het merendeel van de vliegtuigmaatschappijen mee mag nemen. Voor dames is dit hoe dan ook eveneens in het jaar 2021 één van de meest interessante koffers op de markt!

5.) De CarryOn Skyhopper 4 Wiel Trolley

Eén van de best verkochte prijs-kwaliteit koffers door de jaren heen is ongetwijfeld de CarryOn Skyhopper. Er zijn verschillende redenen aan te halen waarop deze koffer het door de jaren heen zo goed heeft gedaan. De belangrijkste troefkaart is echter wellicht terug te vinden onder de vorm van de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ondanks het feit dat deze koffers namelijk lekker goedkoop zijn is het zo dat ze toch ook over uitstekende specificaties beschikken. Deze koffer is vervaardigd uit het materiaal ABS en leent zich voor een totaal gewicht aan bagage van 20 kilogram. Deze koffer beschikt uiteraard ook over een TSA-slot wat ze uitstekend geschikt maakt om een reis naar de Verenigde Staten mee te overwegen. Andere eigenschappen van deze koffer zijn de aanwezigheid van een telescopische trekstang, twee stevige handvatten evenals natuurlijk 360 graden roterende wielen. Deze laatste zorgen ongetwijfeld eveneens voor heel wat extra comfort tijdens jouw volgende (vlieg)reis.

Doen we deze CarryOn Skyhopper 4 Wiel Trolley open? dan kunnen we vaststellen dat deze aan de binnenkant over gekruiste pakriemen beschikt. Bovendien is er ook sprake van een tussenschot met extra vakken. Het inpakken van je bagage was nog nooit eerder zo ordelijk als met deze koffer! Het spreekt verder voor zich dat het oog ook wat wil. Ook hieraan wordt perfect tegemoet gekomen. Deze koffer kan dan ook worden aangekocht in maar liefst 7 verschillende kleuren. Zo is er voor iedereen een exemplaar naar wens aan te kopen die ook tijdens een vliegreis eenvoudig herkenbaar zal zijn.

6.) Samsonite Neopulse Spinner

Terug naar het merk Samsonite dan met de inmiddels zeer vaak besproken Samsonite Neopulse Spinner. Van alle beste koffers voor 2021 die we op deze pagina aan je voorstellen is dit exemplaar wellicht de duurste. Dit gezegd hebbende krijg je voor de kostprijs die je betaalt ook ongelofelijk veel terug. Deze koffer profileert zich in de praktijk dan ook als een lichtgewicht polycarbonaat exemplaar met een capaciteit van zomaar even 94 liter. Deze capaciteit staat eigenlijk gelijk aan ongeveer 20 kilogram aan bagage. Bovendien is het zo dat deze koffer zich kenmerkt door zeer sterke eigenschappen. Deze stevige eigenschappen zijn onder meer het resultaat van niet alleen een verstevigd ontwerp, maar ook van extra hoekbescherming.

Voor de Samsonite Neopulse Spinner geldt dat het een zeer stijlvolle koffer is die meteen in het oog springt. In het bijzonder wanneer jij iemand bent die niet alleen zoekt naar een sterke, maar ook naar modieuze koffer is dit zeker een exemplaar die het overwegen waard is. De eigenschappen waar je bij dit type van koffer op kan rekenen zijn in ieder geval de volgende:

  • De koffer beschikt over een mooie glans en een uniek patroon;
  • Er is sprake van een uitgebreid, zeer praktisch interieur;
  • Je kan rekenen op de aanwezigheid van een geïntegreerd TSA-slot;
  • Er kan gebruik worden gemaakt van een verstelbare trekstang;

Uiteraard is het zo dat deze prachtige koffer van Samsonite tot slot ook nog over vier 360 graden draaiende wielen beschikt. Deze wielen draaien alle richtingen uit waardoor de koffer een ongelofelijk gebruiksgemak aan de dag weet te leggen.

7.) American Tourister Herolite Super Light Spinner

Last but not least is er nog de American Tourister Herolite Super Light Spinner. Er kan tegenwoordig worden vastgesteld dat harde koffers veel populairder zijn geworden dan zachte koffers. Toch zijn er wel degelijk nog veel mensen die ze fijner vinden. Omwille van die reden vonden we dan ook dat er zeker toch één exemplaar in deze lijst met beste koffers voor 2021 voor moest komen. Deze American Tourister maakt het mogelijk om in totaal zo’n 15 kilogram aan bagage mee te nemen op reis. Een niet onbelangrijke extra troef is terug te vinden in het handige voorvak waarover ze beschikt.

Andere eigenschappen waar je op kan rekenen bij deze koffer zijn de aanwezigheid van een handig TSA-slot evenals natuurlijk vier zogenaamde multidirectionele wielen. Deze wielen draaien in alle richtingen waardoor er een optimaal gebruiksgemak kan worden gegarandeerd. Voor deze American Tourister geldt bovendien dat ze ook over een groot ritsvak beschikt en dat er aan de binnenkant uiteraard gekruiste inpakriemen zijn terug te vinden. Deze koffer kan worden aangekocht in verschillende kleuren, namelijk zwart, rood, groen en blauw.

0 comment

You may also like