Kreta

De leukste plekken om te ontsnappen

by Danny

Ben je even helemaal klaar met alle obstakels die het leven voor je opwerpt? Dan is het misschien wel tijd om even lekker te ontsnappen. Het is altijd leuk om op vakantie te gaan. Toch zijn er een paar plekken op de wereld waar je net wat beter alles van je af kan schudden. Dit zijn precies de plekken die jij op dit moment zoekt. Daarom is het ook goed om eens te bekijken welke plekken dit nu eigenlijk betreft. Voor je het weet heb je geboekt en ben je op weg.

1 Kreta

Het is altijd goed om voor eilanden te kiezen. In Europa heb je dan ook voldoende mogelijkheden om op een eiland te ontsnappen aan alle drukte in de wereld. Vakantie naar Kreta met FTI boeken is zo geregeld en voor je het weet ben je lekker aan het genieten van het warme weer en de mooie stranden. Het is dan ook niet gek dat er het hele jaar door voldoende mensen zijn die ervoor kiezen om hier wat tijd door te brengen. Over één ding zijn ze het allemaal eens. Ze komen daarna als herboren weer terug in eigen land.

2 Ibiza

Nog een eiland dat erom bekendstaat dat het je alle mogelijkheden biedt om de wereld om je heen te vergeten. Ibiza staat bekend als het feesteiland van Europa. Dat neemt niet weg dat er naast de goede clubs en feesten nog veel meer is waar je van kan genieten. Stranden, natuur, cultuur, dit eiland heeft het allemaal. Wil je ook nog eens aan je lichaam en geest werken? Dan vind je hier hippiemarkten, goeroes, retraites en allerlei andere aantrekkelijke oorden die je kunnen helpen om jezelf te vinden of terug te vinden. Er is niets wat je hoeft tegen te houden.

3 Tanzania

Je kan ook Europa uit als je een plek zoekt om te ontsnappen. In dat geval is het aan te raden om naar Tanzania te trekken. De bekendste plek van dit paradijselijke Afrikaanse land is zonder twijfel Zanzibar. Het is het soort plek dat ook helemaal voldoet aan het beeld dat jij hebt van een fijne plek om te genieten. Je kan er zeker van zijn dat er goed voor je gezorgd wordt. Bovendien hoef je niet bang te zijn voor drukte en andere ongemakken. Alles zal precies aansluiten op wat jij zoekt om weer van het leven te genieten.

4 Costa Rica

Wanneer je de onderzoeken hiernaar bekijkt, dan kom je tot de ontdekking dat Costa Rica de plek op aarde is waar de bevolking hun eigen leven het hoogste cijfer geeft. Als de mensen hier zo gelukkig zijn, dan moet toch iets zeggen? Bovendien bevindt zich hier ook één van de blauwe zones. Dit zijn de plekken op aarde waar bovengemiddeld veel 100-jarigen wonen. Het één lijkt met het ander verband te houden. Dus dat maakt het extra interessant om er toch eens een vakantie naartoe te boeken en te leren van de bevolking van dit bijzondere land.

0 comment

You may also like