Verblijven in Disneyland Parijs, een droom voor elk kind

by Geoffrey

Verspreid over de wereld zijn tal van verschillende prachtige parken en bestemmingen terug te vinden waar ook kinderen de tijd van hun leven kunnen beleven. Eén van de bekendste van allemaal is natuurlijk Disneyland Parijs. Wanneer je dit park wenst te bezoeken kan je een keuze maken uit verschillende mogelijkheden. In eerste instantie is het natuurlijk mogelijk om gewoon een dagticket te boeken. Voor heel wat gezinnen met kinderen geldt echter dat ze graag meerdere dagen in deze ronduit magische en sprookjesachtige omgeving zouden willen vertoeven. Is dat ook zo bij jou? Dan zal je kunnen vaststellen dat er hiervoor verschillende leuke mogelijkheden worden aangeboden. Hoe je nu precies kan verblijven in Eurodisney vertellen we je graag middels de informatie die is terug te vinden hier op deze pagina!

Waarom je vakantie doorbrengen in Eurodisney Parijs?

In het bijzonder wanneer je voor het eerst een bezoek brengt aan Disneyland Parijs zal je kunnen vaststellen dat dit park ongelofelijk veel moois voor jou in petto heeft. Niet alleen de standaard attracties die er zijn terug te vinden zijn de moeite waard om te ontdekken. Wat namelijk bovendien ook te denken van de verschillende shows die er worden georganiseerd? Zowat elke dag opnieuw zijn er wel unieke shows te bekijken waardoor dit park je telkens opnieuw nieuwe zaken voorschotelt om te ontdekken. Wil jij er absoluut zeker van kunnen zijn dat je zoveel mogelijk van de magie hebt ontdekt tijdens jouw bezoek aan Disneyland? Dan kan het boeken van een verblijf van meerdere dagen zeker een interessante keuze zijn.

Hoe verblijven in Disneyland Parijs?

Een  verblijf boeken in Disneyland Parijs is mogelijk op verschillende manieren. In eerste instantie is er natuurlijk het prachtige Disney Hotel. Op zowat elke foto die van het park wordt gemaakt pronkt dit gebouw trots in de achtergrond. Dat hoeft ook niet te verbazen, want ze heeft veel weg van een sprookjesachtig kasteel. Hier verblijven zorgt er niet alleen voor dat je verblijf op een zeer centrale locatie op amper 5 minuten lopen van het park, daarnaast ervaar je hier een ronduit fantastische service. Let wel, het Disney Hotel is een 5-sterrenhotel. Dit betekent dat het prijsniveau een stuk hoger is gelegen in vergelijking met de andere hotels en accommodaties die hier zijn terug te vinden.

Buiten een verblijf boeken in het Disneyland Hotel spreekt het voor zich dat je ook nog kan rekenen op heel wat andere verblijfsmogelijkheden. Denk hierbij bijvoorbeeld maar eens aan de volgende opties:

  • Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel;
  • De Disney’s Newport Bay Club;
  • Disney’s Hotel Cheyenne;
  • De Disney’s Sequoia Lodge;
  • De Disney’s Davy Crockett Ranch;

Bovenstaande mogelijkheden zijn zeker nog niet alles. Doorheen de jaren heeft Disney dan ook alles in het werk gesteld om er voor te zorgen dat er verspreid over het park toegankelijke accommodaties zijn terug te vinden voor ieders budget. Voor de meest veeleisende reizigers zijn er zeker ook een aantal uitstekende verblijfsmogelijkheden te ontdekken. In ieder geval, wil je graag je kinderen verrassen en een fantastische vakantie kunnen beleven met het hele gezin? Dan kan het boeken van een verblijf in Eurodisney Parijs zeker en vast het overwegen waard zijn.

0 comment

You may also like