Refurbished iPhones sterk in opkomst

Refurbished iPhones sterk in opkomst

by Danny

Refurbished iPhones blijven sterk in opkomst. Dit is namelijk al een aantal jaar een stijgende trend die op meerdere vlakken is terug te zien. Refurbished leveranciers zien de verkopen stijgen, waar het aantal nieuw verkochte smartphones daalt. Wij vertellen hoe je een betrouwbare refurbished Apple iPhone of iPad bemachtigd en daarbij ook nog eens geniet van extra voordelen op termijn.

Refurbished iPhones

Maar eerst, hoe zat het ook alweer. Refur-wat? Refurbished betekent gerenoveerd, oftewel: het in nieuwstaat brengen van een bestaand apparaat. Denk bijvoorbeeld aan een tablet of smartphone die opgeknapt en schoongemaakt is om weer in gebruik te worden genomen.

De kwaliteit van een refurbished toestel doet niet onder aan die van een nieuw toestel. Sterker nog: als je apparaat het Keurmerk Refurbished heeft, kun je ervan uitgaan dat het in perfecte staat verkeert. Apparatuur met het Keurmerk Refurbished wordt namelijk gecontroleerd op meer dan vijftig technische punten. Na de grondige controle en een professionele kuisbeurt, verschijnen ze weer op de markt.

Tweedehands of refurbished

Wat is het verschil met tweedehands? Een refurbished apparaat is wellicht even voordelig, maar wel degelijk anders dan een tweedehands product. Bij refurbished apparatuur gaan professionals aan de slag om elektronicaproducten weer in nieuwstaat af te leveren. Dit in tegenstelling tot ‘gewone’ tweedehands toestellen, die worden doorverkocht zonder dat er een specialist aan te pas komt.

Stijging interesse refurbished

Stijging interesse refurbished

De stijging in het aantal verkochte refurbished devices is te wijden aan de betaalbaarheid van de devices, maar meer recentelijk ook des te meer aan het voorraadgebrek door chiptekort van nieuwe devices. De betaalbaarheid is hierin de tegenhanger van de absurd hoge prijzen die voor dit hoogstaande stukje techniek en design wordt gevraagd. Supersnel of super supersnel, is vaak het verschil met voorgaande versies. Tel daarbij op dat de iPhones en iPads van Apple al jaren voorlopen qua specs en kracht en je weet dat je met een vorig model evengoed vooruitkomt.

Refurbished aanbieders

Om te voorkomen dat cowboys de goede algemene naam van refurbished zouden verpesten, is er een Keurmerk in het leven geroepen. Er zijn refurbished leveranciers die producten met het Keurmerk Refurbished voeren. Hierdoor ben je verzekerd van een betrouwbare aankoop. Je krijgt daarbij ook 24 maanden garantie. Je weet ook duidelijk in welke cosmetische staat een product verkeerd. Zo ook bij Forza Refurbished, dé specialist in refurbished Apple-producten. Wanneer je hier een refurbished iPhone of iPad koopt, vallen de batterij en accessoires standaard onder de 24 maanden garantie. Daarbij levert Forza Refurbished al de volgende werkdag, inclusief gratis nieuwe laadaccessoires in een schone Forza-zwarte verpakking.

Forza Refurbished heeft het grootste gamma met refurbished iphones en iPads van de BENELUX. Daarnaast heb je heel veel keuze doordat er zowel recente als oudere modellen zijn te verkrijgen.

Refurbished kopen

Zo vind je bij Forza Refurbished het eerste, maar ook het laatste model iPhone SE. Of de budgetvriendelijke refurbished iPhone XR uit de iPhone X-serie. Stel je wilt de iPhone SE 2020 refurbished kopen? Dit toestel wordt door Apple zo’n 6 jaar van nieuwe software updates voorzien. Hierdoor is dit toestel ook in 2022 nog een heel slimme investering. Zeker gezien de prijs tot wel 60% voordeliger kan zijn.

0 comment

You may also like