Smartphone mee op vakantie Wij geven je 4 tips!

Smartphone mee op vakantie? Wij geven je 4 tips!

by Danny

In het dagelijks leven is onze smartphone niet meer weg te denken. Je telefoon staat vaak vol met afspraken, berichten, gemiste oproepen en meldingen van apps. Daarom is het ook logisch dat veel mensen hun telefoon helemaal uitzetten op vakantie om volledig te ontspannen. Wanneer je er toch voor kiest om je telefoon te gebruiken op vakantie zou het fijn zijn als dit echt een toevoeging op je vakantie is. Benieuwd naar 4 tips? Wij vertellen je graag meer.

Sla belangrijke documenten op

Wanneer je op vakantie bent zijn er altijd belangrijke documenten die niet kwijt mogen raken. Als je een smartphone mee hebt op vakantie kun je hier een foto van maken, zodat je ze altijd bij de hand hebt. Zo hoef je niet te zoeken in je reisbagage wanneer de receptioniste vraagt om je boekingsnummer. Wanneer je beschikt over een iPhone kan je belangrijke documenten gemakkelijk inscannen in de app Wallet. Deze app laat op een gestructureerde manier je vliegtickets, reserveringen en boekingen zien zonder dat je onnodig hoeft te zoeken. Heb je nog geen iPhone, maar wil je er wel een aanschaffen? Kies dan voor een refurbished iPhone 8. Deze iPhone beschikt over een geheugencapaciteit van minimaal 64GB en kost als refurbished model maar €199.

Reisapps

Tegenwoordig zijn er veel gratis reis apps beschikbaar die een echte toevoeging zijn op je vakantie. Hierbij kun je denken aan apps die je helpen bij het navigeren maar ook aan apps die je de beste restaurants in de omgeving laten zien. Zo kun je gemakkelijk recensies lezen van andere vakantiegangers en weet je precies waar je aan toe bent. De app TripAdvisor wordt door veel vakantiegangers gebruikt en is daardoor altijd voorzien van de nieuwste informatie en recensies. Een andere handige app voor de navigatie is Google maps of Geocaching. Deze navigatie apps zijn altijd voorzien van de laatste updates en zorgen er hierdoor voor dat je de weg (bijna) niet kwijt kunt raken.

Muziek

Muziek

Op vakantie zijn er vaak genoeg momenten waarop je even wilt ontspannen. Of je nu in de auto zit of ligt te zonnen in je strandstoel: muziek kan tijdens het ontspannen natuurlijk niet ontbreken. Je smartphone kan je vaak gemakkelijk verbinden met de bluetooth in de auto, een box of je oortjes. Met apps zoals Spotify maak je een playlist aan met jouw favoriete muziek zodat je heerlijk kunt relaxen. Naast muziek zijn er ook verschillende podcasts en luisterboeken waarmee je heerlijk kunt wegdromen.

Vakantiefoto’s

Tijdens je vakantie maak je vaak mooie herinneringen die je vast wilt leggen op vakantiefoto’s. Tegenwoordig zijn de camera’s van smartphones zo goed ontwikkeld dat je foto’s kunt maken die bijna niet te onderscheiden zijn van foto’s die met een professionele camera worden gemaakt. Door je telefoon op vakantie te gebruiken voor het maken van foto’s hoef je niet langer te zeulen met een cameratas en verschillende lensen. Daarnaast heb je op je smartphone ook verschillende mogelijkheden om lichtinval aan te passen aan het moment van de dag. Zo kan je er ‘s avonds bij sommige smartphones voor kiezen om de nachtmodus aan te zetten voor de beste kwaliteit. Ben je nog op zoek naar een telefoon met een goede camera, maar vind je een nieuw exemplaar te duur? Koop dan een refurbished iPhone. Bij een aanbieder als refurbished.be hebben ze altijd een groot aanbod, scherpe prijzen en 3 jaar garantie op het hele assortiment!

0 comment

You may also like