Strandspellen en activiteiten om te spelen tijdens je picknick van frisbee en strandvolleybal tot zandkastelen bouwen en schelpen zoeken

Strandspellen en activiteiten om te spelen tijdens je picknick: van frisbee en strandvolleybal tot zandkastelen bouwen en schelpen zoeken

by Danny

Het strand is de perfecte plek om te ontspannen, te genieten van de zon en te genieten van een heerlijke picknick met vrienden en familie. Maar wat als je je verveelt na het eten en gewoon wilt bewegen? Gelukkig zijn er tal van strandspellen en activiteiten om van te genieten na je picknick. In dit artikel bespreken we een aantal van de leukste opties voor iedereen, van frisbee en strandvolleybal tot zandkastelen bouwen en schelpen zoeken.

Frisbee

Frisbee is een klassiek strandspel dat altijd leuk is. Het enige wat je nodig hebt is een frisbee en een groep vrienden. Het is een geweldige manier om actief te blijven na je picknick en tegelijkertijd wat frisse lucht te krijgen. Het spelen van frisbee op het strand is ook een goede manier om te ontspannen en je gedachten te verzetten. Leg een picknickkleed neer en begin te spelen!

Strandvolleybal

Strandvolleybal is een ander klassiek spel dat altijd een hit is. Het is een geweldige manier om jezelf uit te dagen en samen te werken met vrienden. Het enige wat je nodig hebt is een volleybal en een net, en je kunt beginnen met spelen. Als je geen net hebt, kun je er altijd een huren bij de strandwacht of je eigen draagbare net meenemen. 

Zandkastelen bouwen

Zandkastelen bouwen is niet alleen voor kinderen. Het is een geweldige manier om je creativiteit te uiten en iets moois te maken met je vrienden en familie. Zorg ervoor dat je een emmer en een schep meeneemt om het bouwproces makkelijker te maken. Je kunt ook versieringen gebruiken zoals schelpen en zeewier om je zandkasteel extra speciaal te maken.

Schelpen zoeken

Schelpen zoeken is een geweldige manier om de schoonheid van de oceaan te ontdekken. Het is ook een leuke activiteit om te doen tijdens je picknick. Loop langs de kustlijn en verzamel verschillende soorten schelpen. Je kunt ze gebruiken om kunstwerken te maken of ze gewoon bewaren als aandenken aan je dag op het strand. 

Strand tennis

Ten slotte is strandtennis een geweldige optie voor iedereen die op zoek is naar wat beweging na de picknick. Het enige wat je nodig hebt is een tennisbal en een paar rackets. Je kunt een net huren bij de strandwacht of je eigen draagbare net meenemen. Het spelen van strand tennis is een geweldige manier om jezelf uit te dagen en tegelijkertijd te genieten van de zon en de zeebries.

Conclusie

Er zijn tal van leuke en actieve strandspellen en activiteiten om van te genieten tijdens je picknick. Van frisbee en strandvolleybal tot zandkastelen bouwen en schelpen zoeken, er is voor

0 comment

You may also like