Zo blijf je ook in de winter zomers bruin

Zo blijf je ook in de winter zomers bruin

by Danny

In vroeger tijden was een gebruinde huid een teken van armoede. Dat is het overigens is sommige Aziatische landen nog steeds. Alleen de armen en de boeren zijn de hele dag buiten en in de zon waardoor ze een bruine huidskleur hebben. De rijkere klasse hield en houdt in die landen nog steeds hun lichaam angstig uit de zon. Bij ons is een gebruinde huid echter een teken dat je gezond bent. Je ziet er beter en stalend uit en dat wil je natuurlijk ook in onze grijze grauwe winter vasthouden. Gelukkig hoef je daar tegenwoordig niet meer voor naar de zonnebank. In dit blog geven we je tips, hoe je ook in de winter zomers bruin blijft.

Zorg dat je bruine tintje lang blijft hangen

Eén van de manieren om in de winter (nog een tijdje) met een mooie bronzen huidskleur rond te lopen, is door deze zo lang mogelijk vast te houden. Als we een mooie herfst hebben en je nog steeds kunt profiteren van de laatste zonnestralen, zorg dan dat je zo veel mogelijk buiten bent. Voordat je echter op pad of naar het terras gaat is het verstandig om je huid te scrubben, te hydrateren en zonnebrandcrème aan te brengen. Hierdoor verwijder je alle dode huidcellen waardoor je bruine kleur langer zal aanhouden. Een andere tip is om veel producten met  bètacaroteen te consumeren, zoals tomaten of wortelen.

Gebruik een goede gezichtsbruiner

Helaas zal je op een gegeven moment toch je toevlucht moeten zoeken in andere zaken aangezien je mooie zomerkleurtje onherroepelijk een keer zal gaan vervagen. Helaas ontkomen we daar in Nederland gewoon niet aan. Een goede gezichtsbruiner is dan natuurlijk de oplossing. Het is een klein apparaat dat gebruikt wordt om het gezicht te verlichten met Uv-straling. Een gezichtsbruiner wordt onder andere gebruikt om acne te behandelen, tegen rimpels te strijden en het gezicht een gezonde kleur te geven.

Boek een strandvakantie

Boek een strandvakantie

Het klinkt natuurlijk wel super luxe en decadent, het boeken van een strandvakantie midden in de winter, maar waarom ook eigenlijk niet? Niet alleen je lichaam en je kleur knapt er van op ook mentaal doen zonnestralen in de winter wonderen. De meeste van ons zijn nou eenmaal niet gemaakt om maanden achter elkaar in een grijze grauwe omgeving te zitten waarbij je het daglicht bijna niet ziet. Eenmaal terug kun je bovenstaande tips gebruiken om je kleurtje weer lekker bij te houden en ervoor te zorgen dat deze tot het einde van de winter mee gaat. Als de lente een beetje vroeg begint zal dat zeker moeten lukken.

Wordt een strandvakantie in de winter jou toch echt te gek om ook in de winter mooi zomers bruin te blijven? Neem dan eens een kijkje op Best-Verkochte.nl. Hier vind je tal van zaken waarmee je je mooie zomerse tintje ook in de winter kunt behouden, zonder dat je hiervoor de halve aarde over hoeft te vliegen.

0 comment

You may also like